🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نقص رای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند خودروی غیرقابل انتقال

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۸

خواهان طی دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند خودرویی که در راستای ناشی از تامین خواسته غیرقابل نقل و انتقال می‌باشد و طی کاغذ عادی و در زمان توقیفی سیستمی خریداری کرده است. در دادگاه بدوی قرار عدم استماع صادر و با اعتراض و رسیدگی ماهیتی حکم به الزام به سند رسمی صادر شده ولیکن اجرائیه به دلیل عدم رفع توفیف سیستمی پلاک انجام نشده است. خوانده پرونده که به عنوان شخص ثالث اصلی پرونده و طی سند انتقال اجرایی از طرف نماینده اجرای احکام وبه استناد سند انتقال اجرایی دادخواست اعتراض ثالث اجرای در دادگاه توقیف کننده ،ثبت وبه استناد مواد ۱۴۶و۱۴۷ق حکم به رفع توفیف سیستمی پلاک صادر ونامه رفع توقیف به راهور ارسال و رفع توقیف سیستمی پلاک انجام شده است. آیا به استناد رای اعتراض ثالث و به دلیل خلاف شرع بودن رای صادره اثبات مالکیت قابلیت نقض رای صادره وجود دارد؟ ممنون.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان درخواست اعمال ماده ۴۷۷ وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

باسلام تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ مطرح نمایید لیکن نتیجه قابل پیش بینی نخواهد بود

سلام

حسب توضیحات امکان درخواست اعمال ماده ۴۷۷ وجود دارد

سلام
میتوانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ نمایید

سلام تقاضای اعاده دادرسی ماده ۴۷۷ ممکن است ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با سلام
میتوانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ نمایید

با سلام امکان اعمال ماده ۴۷۷ هست لکن معمولا نتیجه بخش نیست می بایست خلاف شرع بودن دادنامه را به اثبات برسانید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط