نقل و انتقال قطعی مغازه با وکالت بلاعزل به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۶۹

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت گروه یاسا
من سال ۹۴ به همراه مادرم به دفترخانه اسناد رسمی رفتیم و یک وکالت بلاعزل که یک قسمت از محتویاتشو براتون مینویسم
اقدام به انتقال قطعی و فروش ان(و یا انعقاد هر عقد معین یا نامعین دیگر)
با جمیع توابع شرعیه و عرفیه..به هر شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی ولو به خود حتی جزعی ،در قبال هر مبلغ و بهر شرط و کیفیت و کمییت،جزاًًً و یا کلاًًً و اخذ ثمن معامله ولو به نفع خود .....
و اسقاط نمودن کافه خیارات خصوصاَ خیار غبن هرچند فاحش بل افحش و سلب کردن هرگونه ادعا و اعتراض احتمالی و بعدی.......
حال من امسال میخوام مغازه رو با این وکالت بنام خودم بزنم دفتر خانه دوتا استعلام ازم خواست یکی دارایی که مفاصا رو ۵میلیون حساب کردن و شهرداری ۷ میلیون
۱.من اگر بعد از انتقال قطعی به خودم با وکالت بلاعزل،
به دوستم ملکو بفروشم بعد
منو تهدید کرده بودن اگه مغازرو از مادرم بگیرم اینا یک شکایت ب دروغ علیه من میکنن که مادرمون سفیه یا مجنون بوده و اراده نداشته .ولی در صورتی که مادرم سلامت عقل دارن.اگر مادرم طرف برادانم بشه و از من شکایت کنن من باید چیکار کنم؟
ایا امکانش هست ملکو که با وکالتی که از مادرم داشتم بنامم کردمو بعدش فروختم ،ازم پس بگیرن یا ادعای ثمن معامله کنن یا ادعای اینکه مادرمون عقل سلامت عقل نداشت؟؟
حال به من راهنمایی کنین من چیکار کنم واسه محکم کاری که بعدا با وراث به مشکل بر نخورم و نتونن هیچ ادعایی کنن،راهی که من دیگه استرس نداشته باشم...
ممنون از زحماتی که بی منت میکشین.خسته نباشین.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تا زمانیکه مادر شما در قید حیات میباشند و شما اقدام به انتقال آن به نام خود کنید دیگر ادعای وراث به هیچ عنوان پذیرفته نخواهد شد و به صورت قطعی به نام شما میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط