🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نوشتم با تهدید این برگه دست نویس از من گرفت، آیا با توجه به این مسایل میتونم پولم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰

سلام، من مفازه دارم و فروشنده خانم داشتم و بعد از مدتی ایشان بیمار شد و مبالغی به طور متناوب از بنده دریافت کرد که حدود ۴۰۰ میلیون بود اما بعد متوجه شدم که ایشون این مبالغ هزینه نکرده و هزینه درمان نشده و بنده گفتم شکایت میکنم ایشون با تهدید و ابروریزی از بنده برگه دست نویس با خط خودم گرفت. با عنوان این متن که اینحانب اقای ... با مسخصات... نسبت به کل طلب خانم... تا تاریخ... رضایت کتبی و قلبی دارم و تسویه نمود. و امضا کردم و انکشت زدم. بعد از این موضوع همون لحظه با سر و صدا و ابروریزی و تهدید رفت. من الان شکایت کردم و گزارش کلانتری دارم و نوشتم با تهدید این برگه دست نویس از من گرفت ایا با توجه به این مسایل میتونم پولم بگیرم!!!

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
باید تهدید و اکراه ایشان را اثبات بنمایید اکراه و تهدید شرایطی دارد
اگر بتوانید اثبات کنید بله، وگرنه، مطابق آن نوشته ایشان تسویه کرده است.
بهتراست مفصل در این زمینه با یک وکیل متخصص به گفتگو بپردازید تا بتوان دعوایی علیه ایشان، در جهت احقاق حقوق شما، طرح نمود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که اکراه را اثبات کنید متن دست نویس شده فاقد اثر قانونی خواهد بود

درود برشما
سخت بتوان عمل شما را بر عدم قصدبه واسطه تهدید تلقی کرد چون اثبات ان سخت است.

متوجه منظورتان نشدم که چه متنی رو به زور ازشما گرفتن ولی اگر سندی است دال بربدهکاری شما و امضاواثر انگشت شما باید مبلغ را پرداخت کنید

باسلام درصورتی که بتوانید اثبات نمایید برگه تسویه را با اکراه امضا نموده اید.ممکن است ابطال گردد.

با سلام
درصورت اثبات اکراه دست نویس بی اثر میگردد

درود
باید ثابت کنید که رسید را به علت اکراه داده اید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط