🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

نگاه به سایت غیر اخلاقی، برایم مجازات دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۶۵

سلام ببخشید من قبلا وارد سایت غیر اخلاقی میشدم و هشداری تو تلگرام به من دادند که از طرف فتا بود گفتند در صورت تکرار مجازات کیفری خواهید داشت اما تکرار کردم ولی از مجازات خبری نشد به نظرتون قضیه چیه

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عمل شما،فاقد وصف مجرمانه ی قانونی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در قانون برای مشاهده و بهره برداری های شخصی از چنین سایت هایی تعریف جرم انگارانه وجود ندارد . فقط دانلود فیلم های مستهجن برای توزیع و فروش و .... میتواند مشمول ماده ۶۴۰ قانون مجازات اسلامی باشد که : هرکس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر ، مطبوعات، اعلانات، علایم، فیلم، نوار سینما و یا بطور کلی هر چیز که عفت و اخلاق عمومی را جریحه دار نماید، برای تجارت یا توزیع به نمایش ومعرض انظار عمومی گذارد یا بسازد یا برای تجارت وتوزیع نگهداری کند به حبس از سه ماه تا یک سال وجزای نقدی از یک میلیون وپانصد هزار ریال تا شش میلیون ریال و تا ۷۴ ضربه شلاق یا به یک یا دو مجازات محکوم خواهند شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط