🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هتک حرمت و بی احترامی دوست در پیغام خصوصی قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۵۹

سلام خسته نباشید
یکی از همکلاسی های دبیرستانم به قسمت خصوصی تلگرامم امده و بسیار بهم توهین کرده درصورتی ک اصلا هیچ کاری باهاش نداشتم ن حرفی زدم ن کاری کردم.یک ماه پیش تولدش بود رفتم تولدش .ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد ک کاری کرده باشم...خیلی گریه کردم حتی توی گروه هم به طور غیرمستقیم بهم توهین کرد ولی ب روی خودم نیاوردم و بهش محبت کردم.تا اینکه دیشب توی پی وی یک عالمه بد و بیراه و توهین کرد بهم.گفت عقده ای منفور حقیر عقده ی حقارت داری حال بهم زن مریض و اینکه گفته با بی محلی منو برنزه کرده!و توی روابط زناشویی من هم دخالت کرده گفته اشپزی عاشقانه و ارضا کردن شوهرت رو یاد بگیر.ولی من اصصصلا جواب ندادم.
شرمنده ک بیان کردم الفاظ زشتشو فقط میخوام بدونم میشه از طریق شکایت به جرم هتک حرمت و بی احترامی ادبش کنم؟ممنون میشم جواب بدین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی که فرمودید معمولا به منزله توهین محسوب نمیشود و قابل شکایت در دادسرا نخواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط