🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هر درصدی که پزشک قانونی برای من بنویسه بر اساس درصدی از اون ۱۰ میلیون بهم پرداخت میشه یا بر اساس درصد دیه به قیمت امسال؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶

با سلام،
من سال ۹۰ در حالی که راننده ماشین خودم بودم و سرنشین نداشتم تصادف کردم و دچار شکستگی دو مهره گردن شدم، اون زمان گفتن بیمه شامل راننده نمیشه و شکایت نکردم، الان از بیمه شکایت کردم بر اساس رای وحدت رویه دیوان و دادگاه نامه معرفی به پزشک قانونی بهم داده، اون زمان داخل بیمه نامه اومده غرامت فوت یا نقص عضو برای شخص ثالث ۶۰ میلیون تومان و حداکثر غرامت فوت یا نقص عضو برای سرنشین ۱۰ میلیون تومان، سوالم اینه الان هر درصدی که پزشک قانونی برای من بنویسه بر اساس درصدی از اون ۱۰ میلیون بهم پرداخت میشه یا بر اساس درصد دیه به قیمت امسال؟ ممنونم
و اینکه آیا صندوق تامین خسارات بدنی تعهدی در قبال پرداخت دیه شخص مقصر حادثه رانندگی داره؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مبلغ دیه به نرخ سال اجرای حکم و پرداخت محاسبه خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
متاسفانه دیه ای توسط بیمه به شما پرداخت نمی‌گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط