🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هر روز تهدید و مزاحمت برام ایجاد می‌کند، قانونا حق با چه کسی است باید پرداخت کنم حقوقش رو؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷

سلام بنده یه کارگاه کوچک تراشکاری دارم یه نفر رو از طریق آگهی آوردم برا کار که خودشو ماهر معرفی کرد کلا ۱۰روز کار کرد و ۱ روز بدون هماهنگی غیبت کرد و در این ۱۰ روز ییشتر از ۳میلیون تومان بهم خسارت وارد کرد و اخراجش کردم ۵۰۰ هزار تومان طبق قانون کار حقوقش میشه که ۱۲۰ هزار تومان دریافت کرده و ۳۸۰ هزار تومان طلب داره هر روز تهدید و مزاحمت برام ایجاد می‌کنه میخورم بدونم قانونا حق با چه کسی است باید پرداخت کنم حقوقش رو یا میتونم بخاطر خسارتی که زده ندم پولشو درضمن بعد فهمیدم که دروغ گفته و اصلا مهارت چندانی نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با اثبات عدم مهارت و ناشی بودن در اداره کار و همچنین جهت تهدید و توهین و مزاحمت و خساراتی که به شما وارد آورده از طریق محاکم قضایی اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط