🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هزینه تفکیک زمین و الزام به تنظیم سند رسمی با خریدار است یا فروشنده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۸۹

ما طی دادخواست الزام به تنظیم سند وتفکیک آن به دادگاه حکم به نفع ما صادر ومحکوم علیه محکوم به تفکیک وتنظیم سند ملک به نام ما شده اند سوالم اینه که هزینه تفکیکی که به شهرداری باید پرداخت وهزینه تفکیک به طور کلی بر عهده ما خریدار میباشد یا محکوم علیه؟؟چون دادگاه رای صادره را به نفع ما داده واجرای احکام هم رای رو به اداره ثبت واسناد برای انجام تفکیک ارجاع داده..چون من از چند نفر شنیدم که گفتند هزینه تفکیک برعهده خریدار هست که بعدا میتواند مطالبه کند اما واقعا پرداخت هزینه تفکیک در توان ما نیست.ما که گناه نکردیم این ملک رو خریدیم تفکیکش هم ما باید انجام بدیم؟؟خود فروشنده هم متعد به تفکیک شده..البته فروشنده 5سال قبل فوت کرده وفرزندان او مدرک ما را قبول نداشتند

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های تفکیک و ... معمولا بر عهده فروشنده میباشد لذا در مواردی به صورت توافقی خریدار آن را تقبل خواهد کرد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط