🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هزینه خسارات و افت قیمت چگونه دریافت گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۷

با عرض سلام بنده رشت تصادف کردم طرف از پشت زد دو تا شاسی ماشینم جا خورد بیمه برام خسارت کم زده اعتراض زدم برای رسیدگی الان میخواستم برای افت قیمت و هزینه های دیگه خسارتم و اقدام کنم یک هفته هست اینجا گیر افتادم از کار و زندگی افتادم کوروکی نکشید افسر ولی مدارک و عکسها تو بیمه موجوده آیا میشه برای افت اقدام کرد.با توجه به اون عکسها و مداراک

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تامین دلیل نموده سپس دادخواست مطالبه خسارت را با افت قیمت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام شما بایستی اقدام به تامین دلیل نمایید وبرعلیه شخص مقصر دادخواست مبنی بر مطالبه خسارت و افت خودرو تنظیم و به د ادگاه ارایه نمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را ثبت نموده و در دادخواست تقاضای برآورد خسارت بانضمام خسارت افت قیمت را بنمایید . سپس با استناد به نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط