هزینه سرقت پمپ آب منزل مستاجر با کیست؟
با سلام
پمپ آب منزل یکی از آشنایان که مستاجر است سرقت شده است.
پرداخت هزینه خرید و نصب مجدد پمپ بر عهده کیست و بند قانونی مربوط به آن کدام است.
آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام
پمپ آب منزل یکی از آشنایان که مستاجر است سرقت شده است.
پرداخت هزینه خرید و نصب مجدد پمپ بر عهده کیست و بند قانونی مربوط به آن کدام است.
درود
خرید پمپ ابتدا توسط موجر صورت گرفته، وهم اکنون زمانی که در تصرف مستاجر بوده است، سرقت شده است . لذا تهیه مجدد آن بر عهده مستاجر می باشد. واین امر ربطی به هزینه های اساسی و ماده ۴۸۶ قانون مدنی ندارد . و مورد اجاره باید به همان شکل که تحویل گرفته شده توسط مستاجر، تحویل داده شود . مانند زمانی است که کولر به مستاجر تحویل داده شود بنا به دلیلی خراب ویا سرقت شود در هر دو حالت تعمیر ویا خرید مجدد آن به عهده مستاجر می باشد.
با سلام..
در صورتیکه سرقت ناشی از سهل انگاری و یا قصور مستاجر باشد بر عهده وی بوده.. ولی عدفا اینگونه موارد جزو هزینه های عین مستاجره بوده و هزینه خرید و نصب آن بر عهد موجر (مالک) می باشد.، مگر اینکه خلاف آن طی توافقی تعهد شده باشد..
موفق باشید..
با سلام
خرید پمپ آب بر عهده مالک خواهد بود مگر اینکه مستاجر سهل انگاری و کوتاهی در نگهداری و حفاظت از این دستگاه ومنجر شدن به سرقت را داشته باشد
با سلام واحترام ...موجب ماده ۴۸۶ قانون مدنی، «تعمیرات و کلیه مخارجی که در عین مستاجره برای امکان انتفاع از آن لازم است به عهده مالک است مگر آنکه شرط خلاف شده یا عرف بلد بر خلاف آن جاری باشد و همچنین است آلات و ادواتی که برای امکان انتفاع از عین مستاجره لازم میباشد».
همچنین مطابق قانون موجر و مستاجر: «در صورتی که در ملک اجاره داده شده عیبی به وجود آید قانون مدنی پرداخت هزینه های تعمیرات را به دو قسمت تقسیم کرده است که شامل تعمیرات جزیی یا فرعی و تعمیرات کلی یا اساسی می شود. هزینه تعمیرات جزیی یا فرعی به عهده مستاجر است و هزینه تعمیرات کلی و اساسی به عهده موجر است. تشخیص هزینه های جزیی یا فرعی از هزینه های کلی و اساسی، تابع عرف است؛ بنابراین با در نظر گرفتن مکان و زمان قابل تشخیص است. به عنوان مثال هزینه های مرتبط با سرویس سالیانه شوفاژ و تعمیرات جزیی آن به عهده مستاجر است و هزینه های مرتبط با مشکلات جدی در موتورخانه قطعا بر عهده مالک قرار دارد
سلام . بستگی به عرف و توافقات طرفین دارد اما قاعدتا با موجر می باشد
این مورد جزو هزینه های اساسی و هزینه است که مربوط به عین مستاجره است و بر عهده موجر و مالک است. به استناد ماده ۴۸۶ قانون مدنی. مگر این که طرفین در قرارداد خود شرط خلاف ان را درج نموده باشند.