🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هزینه فنس کشی قسمت مشترک بین قطعه مربوط به من و قطعه مربوط به همسایه بین دو قطعه تقسیم می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۶

با سلام و احترام
بنده قصد فنس کشی زمین کشاورزی خود ( خانه باغ ) را دارم که به صورت یک قطعه ۱۰۰۰ متری آن را خریدم ... حال می خواستم بدانم هزینه فنس کشی قسمت مشترک بین قطعه مربوط به من و قطعه مربوط به همسایه بین دو قطعه تقسیم می شود ؟ آیا قانونی راجع به این موضوع وجود دارد که هر دو قطعه هزینه را پرداخت کنند ؟ چون مالک فعلی قطعه همسایه به علت اینکه قصد فروش زمین خود را دارد هزینه فنس کشی را پرداخت نمی کند ... آیا می توان به فرد بعدی که زمین را می خرد می توان گفت که هزینه فنس کشی را پرداخت کند و اجازه استفاده از فنس موجود را ندارد و باید خودش فنس جداگانه بکشد ؟ با تشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه بر عهده شما می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با درود امکان اجبار نیست.

به هیچ عنوان نمیتوانید همسایه را مبنی بر فنس کشی اجبار کنید

سلام
شما صرفا در سهم خود میتوانید اقدام به فنس کشی نمایید و اجباری برای همسایه وجود ندارد.

شما میتوانید در قسمت مالکیت خود دیوار یا فنس بکشید و نمیتوانید همسایه را اجبار به ساخت دیوار یا فنس زدن کنید ،و اگر دیوار کشیدید یا فنس زدید مالکیت ان متعلق به خودتان است و اگر همسایه ان را خراب کند و یا سوراخ کند در مقابل شما باید جبران خسارت کند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط