🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

همسرم اجاره نامه جعلی تحویل داده، ایا مجرم شناخته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷

با سلام همسرم اجرت المثل سه دانگ خونه مهریه اش را مطالبه کرده با وجود اینکه در این ملک ارایشگاه داشته، من در دادگاه گفتم سه دانگش در اختیار خودش بوده و ارایشگاه داشته، و پرونده مختومه شد. بعدا متوجه شدم ایشان برای دفاع از خود یک اجاره نامه بنگاهی ارایه داده که بابت ارایشگاه به من کرایه میداده ( کپی ان را در پرونده گذاشته) منتها در این اجاره نامه امضا من جعل شده و اصلا شبیه امضا من هم نیست، اکنون که پرونده اجرت المثل مختومه شده ایا بنده بابت اجاره نامه جعلی میتونم شکایت همسرم را بکنم؟
ایا میتواند با توجه به اینکه سه دانگ خونه مهریه اش بوده در اخر تبرعه شود و متهم شناخته نشود؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، می توانید به جرم جعل و سو استفاده از ستد جعلی شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اگر ایشان جعل امضا نمودند وانرا به دادگاه ارائه داده اند مرتکب دو جرم شدند جعل و استفاده از سند مجعول ،که قابل پیگیری و شکایت می باشد حتی اگر مالکیت سه دانگ را داشته باشند

میتوانید باستناد مدرک ارائه شده در پرونده ، مبادرت به شکایت جعل و استفاده از سند مجعول نمایید ؛ البته به شرط آنکه در پرونده اولیه نسبت به آن سند اظهارنظری نشده یا مورد تایید شما قرار نگرفته باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط