🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

همسرم از من شکایت کرده به جرم دزدی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۰۴۲

12سال ازدواج کردم یک دختر 8 ساله دارم وکارمند هستم همسرم هیچ نوع هزینه ای را پرداخت نمی کند والان چند ماه که کتکم میزنه که باید درخواست طلاق توافقی بدی من هم برای اینکه مهریه رااجرا بزارم مدارک قلنامه اجاره خونه وشرکت وکتابچه خرید مغازه که به علت پایان کار سند نخورده را از محل کارش برداشتم دیگه چاره ای نداشتم وبه دادگاه ارائه دادم حالا از دستم شکایت کرده به جرم دزدی البته فقط مدرکی که داره من برداشتم همین ارائه به دادگا ه است من چی باید بگم به قاضی آیا برای اثبات همین کافی من محکوم هستم یا من میتونم بگم از منزل برداشتم .جرمی که در نظر میگره قاضی چی آیا اون برای اثبات احتیاج به شاهد یا مدرکی بیشتری نداره . نامه ای از کلانتری برای من فرستاده نشده فقط طی تماس تلفنی به من گفتن که باید بیایی کلانتری شما بگین باید برم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت ابلاغ اخطار شما به کلانتری مراجعه نموده ودر دفاعیات خود عنوان نمایید که گرفتن مدارک تنها برای ارائه به دادگاه بوده و دلیل دیگری نداشته است.در صورتی که همسرتان شاهد یا دلیلی برای اثبات نداشت بگویید از منزل گرفته اید در هر حال همسر شما باید بتواند ارتکاب جرم توسط شما را ثابت کند.
موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط