🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

همسرم با شوهرخواهرش رابطه دارد از برای اثبات این قضیه نیاز به چه دلایل و مدارکی دارم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۲

سلام و خسته نباشید
حدود ۸ ماه پیش متوجه شدم که همسرم با شوهر خواهرش رابطه عاشقانه دارد و بصورت اتفاقی تمام پیامهایی که در واتس اپ داده بودن رو دیدم اما با اصرار خودش و خانوادش گوشیش رو بهش دادم و پیام ها را پاک کرد و قول داد تمومش کند.اما الان مطمئنم هنوز با هم رابطه دارند و از رفتار همسرم و رفت و امدهای مشکوکش متوجه شدم.خواستم بدانم چطور میتونم این موضوع را اثبات کنم؟آیا کمین بذارم و باهم ببینمشون کافی هست یا باید به کلانتری رجوع کنم تا صورت جلسه کنند؟شنود تو خونه بذارم چه طور؟قابل اثبات هست؟لطفا راهنماییم کنید .

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با ارائه دلایل و مدارک مستند میتوانید رابطه نامشروع ایشان را اثبات نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات رابطه نامشروع همسرتون باید ادله محکه پسند داشته باشید از جمله استهشادیه شهود و یا گزارش کلانتری و اسکرین شات از پیام هایی که ارسال شده رو داشته باشید .که این موارد به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط