🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

همسرم من را از خانه بیرون کرده، میخواهم از همسرم(شوهرم) طلاق بگیرم اما به هیچ وجه حاضر به طلاق دادنم نیست.

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۱۵۳

سلام
متاسفانه من و همسرم هیچگونه توافقی با هم نداریم و از روزی که عقد کردیم دائما جر و بحث داریم.چند باری از همسرم خواستم که توافقی از هم طلاق بگیریم اما ایشون به هیچ وجه راضی نمیشد...تا اینکه درگیری ما بجایی رسید که ایشون اومدند جلوی درخانه ی ما و داد و بیداد کردند و من و خانواده ام را تهدید کردند که بقول خودشون آدم میفرستن دم خونه و خانواده ام را اذیت میکنند و با تمام این اوصاف باز از من خواستن که یک فرصت دیگری بهشون بدم که زندگیمونو درست کنند و من هم پذیرفتم اما باز درست نشد و آزار و اذیتشون ادامه دار شد و بعد این ماجرا چند باری هم جلوی محل کار من حاضر شدند که یا با من میای بریم خونه یا اینجا آبروریزی میکنم من هم از آنجایی که پزشک هستم (ایشون دیپلمه هستن و درحال حاضر روزمزد کارگری میکنند) نمیخواستم چنین اتفاقی بیافته و در محل کارم آبرو ریزی بشه و با ایشون مدارا کردم..اما کار ما بجایی رسید که در خونرو روی من قفل کردن و نمیذاشتن سرکار برم؛ تمام وسایل شناساییم از قبیل کارت ملی شناسنامه کارت وسند ماشین ورداشتن حتی ماشینم هم زیر پای خودشون انداختن و ماشینم هم به من تحویل نمیدند امروز هم که بحثمون شد کلید خونرو ازم گرفت و منو از خونه بیرون کرد که دیگه بر نگرد.حال میخوام که ازشون طلاق بگیرم اما ایشون منو مورد تمسخر قرار میدند که مگه من چه مشکلی دارم!!هم خونه دارم هم اعتیاد ندارم و سالمم !!!باید دو سال کفش آهنی پات کنی و اینور اونور بدویی آخرشم باید بیای به پای من بیافتی و برگردی سر خونت چون قاضی حقو به من میده و بهت میخنده.
لطفا راهنماییم کنید تا بتونم از ایشون طلاق بگیرم ممنون.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص مشکل مطروحه در صورتیکه یکی از شرایط 12 گانه سند ازدواج وجود داشته باشد میتوانید اقدام به طلاق نمایید در غیر اینصورت با بذل مهریه میتوانید دادخواست طلاق را ارائه دهید که این مورد طلاق خلع نام دارد.
موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط