🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هم شوهرش هم پدرش شکایت کردند، چه حکمی میدهند من چجوری از خودم دفاع کنم تا تبرئه شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱

سلام مرداد ماه به گوشیم پیام اومد چند تا بعدش منم پیام دادم تا طرف خودش را معرفی کرد از قبل میشناختمش کمی نگفت شمارمو از کجا آورده چند روزی بهم پیامک دادیم و تلفنی حرف زدیم بیشتر حرف های عادی بود از زندگیش ناراضی بود بهش گفتم تو متاهلی منم متاهلم دیگر بهم پیام ندیدم قبول نمیکرد میگفت فقط پیام میدم بیشتر اصرار میکردم گریه میکرد میگفت خدافظ من خودکشی میکنم از هر ده پیامش یکی را جواب میدادم کم محلی میکردم تا اینکه خبری نشد اصلا هم همدیگر را از نزدیک ندیدم تا این که چند روز پیش باباش زنگ زد گفت تو چرا مزاحم دخترم شدی به شمارت هم شوهرش هم من شکایت کردم برای من چه حکمی میدهند من چجوری از خودم دفاع کنم تا تبریه شوم؟ آیا متن پیامک ها پرینت میشوند ممنون میشم دقیق وکامل جواب بدین من نگران شغلم هستم شغل دولتی دارم؟ اگه شلاق بدن قابل تعلیق وتبدیل هست

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توصیه میشود لایحه قوی تنظیم کنید تا بتوانید از خود دردادگاه اثبات کنید کما اینکه مدعی شما میبایستی رابطه نامشروع را از طریق ادله ثابت نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
با توجه به اینکه اصل بر برائت می باشد لذا همسر و پدر ایشان باید بتوانند وجود رابطه ای میان شما را اثبات نمایند.
در صورتی که این موضوع اثبات شود و رابطه نامشروع محرز شود هردوی شما به ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهید شد.
اما مناسب‌تر است که شما لایحه ای مستدل و مستندتنظیم نمایید تا بتوانید از خود دفاع کرده و مراتب را به اطلاع دادگاه برسانید.

سلام و درود.
ابتدا ماده قانونی موضوع روابط نامشروع را برای شما میفرستم تا دقیق در جریان باشید.

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت باشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

نکته اینکه با توجه به توضیحات شما،
اولا اصل بر برائت است و مسئولیت اثبات اینکه شما مرتکب روابط نامشروع شده اید بر عهده شاکی است.

دوما متن پیامک ها جهت اثبات گناهکار یا بی گناهی شما بسیار مهم است.

سوما برای روابط نامشروع سوء پیشینه درج نمی شود.

در نهایت توصیه می کنم جهت پیگیری این موضوع حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

مشاوره‌های حقوقی مرتبط