🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هنوز بخشی از مبلغ خونه رو نپرداختم از فروشنده به این اندازه سفته بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۵

سلام خدمت شما
من یه خونه مسکن مهری خریدم که سند نداره. توی قولنامه ذکر کردیم که هرگونه کشف الفساد به عهده فروشنده است. البته فروشنده از مالک اول یک برگه داشت مبنی بر تسویه اون مالک با تعاونی مربوطه. اما من از تعاونی که جویا شدم گفتن ملک نزدیک به شونزده میلیون بده کاری داره. حالا من جهت تضمین این شونزده میلیون چه کار کنم؟
راه درست چیه؟ و اگر سفته گرفتن درسته چطور سفته رو تنظیم کنم.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت گرفتن سفته ، نسبت به پرکردن جای خالی حداکثر تا مبلغ مندرج در سفته اقدام‌نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

به جای سفته چک بگیرید در غیر این صورت با اخذ سفته می توانید جاهای خالی را پر کنید

با درود
اگر بدهی دارد از قبل، آنها (ید ماقبل شما) در صورتی که شما متقبل نشده باشید، مکلف به پرداخت می‌باشند.
متن سفته را باید تکمیل نمایید، بهتر است چک دریافت دارید.

درود
چک جدید یا صیادی بگیرید بهتر است ولی سفته هم می توانید بگیرید.

سلام.باید بدونید بدهی برای چی و مربوط به چه کسیه چون برگه تسویه در میان بوده و اگر مربوط به ایشان است میتوانید چک یا سفته بگیرید و موردی ندارد که قید شود بابت بدهی تعاونی بوده است.ولی سوال اینجاست که بدهی بابت چیست؟ آیا جریمه تاخیر دارد یا مبلغ ثابت اطت یا بابت اقساط بوده؟؟؟

سلام
سفته قسمت های خالی داره که کافی ست آنها را پر کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط