🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

واحد ارشاد با من شاکی چه کاری دارد با وجود نداشتن شاهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۲

با عرض خسته نباشید،
من ۱ سال هست که با یکی از همسایگان خود بابت درگیری از ۴ نفر دیگر در یک دادخواست شکایت کرده ایم، خود من به عنوان جدا کننده جوب به سرم خورد و سرم شکست، یک بار هم به دادسرا رفتیم که به بازپرس همه چیز را توضییح دادیم، ولی متهمین فرار کردند و حتی شاهد که نگهبان مجتمع بود هم بعدش ترسید برای شهادت بیاید و شاهدی دیگری نداشتیم و آدرس جدید متهمین هم نداریم، اما فیلم دوربین مجتمع بوده که تحویل داده بودیم، حتی ۱ بار خود بازپرس به زن همسایه گفته بود که اگع آدرسی نباشد و فراری هم باشند، باز هم پیدایشان میکنند یا خود قانون دیه شما را میدهد، ولی خود من که جدا کننده بودم، فقط ۱ بار اول نامه پزشک قانونی خود را روی پرونده گذاشته بودم، و یک ماه بعد، یعنی مرحله بعدی پزشک قانونی را نرفتم، بخاطر هزینه نکردن بیشتر، بعد از چندین ماه پیامک ابلاغیه آمد که برای تکمیل پرونده بیایید که من نرفته بودم، دوباره بعد از چند ماه ۱۵ روز پیش پیامک ابلاغ آمد که برای دادن آدرس جدید متهمین بروم، ولی نرفتم، چون آدرسی نداشتم،در هر صورت امروز تماس گرفتن که بابت همین پرونده ۲ روز دیگر یعنی پنجشنبه به واحد ارشاد مراجعه کنم،من پرسیدم که متهمین را گرفتین، گفتند شما بیایید اینجا توضیح میدهیم،
سوال من این است،الان واحد ارشاد با منی که شاکی بودم چه کاری دارد با وجود نداشتن شاهد و یا بعدش آدرس متهم و نرفتن به دادسرا؟ آیا میشود آنها هم الکی شکایتی کرده باشند با هر ترفندی که الان گفتند برویم؟و در کل به نظر شما با وجود مطالب بالا که گفتم، واحد ارشاد دادسرا با من چیکار دارد؟و آیا میتواند بازداشتی داشته باشد؟ یا اگر نروم چه میشود؟؟
اگر میشود لطف کنید زودتر جواب دهید چون اصلا یه جوری شدم،باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی از کلانتری یا دادسرایی ب شما ابلاغی میشود حتما رسیدگی کنید در غیر اینصورت حتی اگر کاره ای نباشید حکم جلب شما بابت فرار از شهادت و عدم حضور صادر میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط