🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

واگذاری خودرو به وسیله وکالتنامه کاری، دادخواست تحویل خودرو و مدارک

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۱۱

سلام، یک دستگاه خودرو سواری به وسیله وکالتنامه کاری به بنده واگذار شده که در وکالتنامه نوشته شده خودرو به بنده فروخته شده است و بابت همه کارهای اداری اعم از تعویض پلاک و ... به بنده وکالت داده شده است. بابت این واگذاری خودرو قولنامه نوشته نشده و پولی هم به حساب فروشنده واریز نشده است و ایشان هم راضی به تحویل خودرو و مدارک نمی‌شود و من مانده‌ام و یک وکالتنامه. آیا می‌توانم دادخواست تحویل خودرو و مدارک را به ایشان دهم؟ ممنون.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله امکان طرح دعوی با این مدارک وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

وهله از طریق اظهارنامه به فروشنده جهت دریافت ثمن‌ معامله شماره حساب اعلام کنند... بعد از مهلت اظهار نامه الزام به تحویل مبیع از طریق دادگاه بخواهید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر امکان طرح دعوی هست.

با سلام
شما میتوانید دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تحویل اسناد و مدارک را علیه فروشنده تقدیم دادگاه کنید و برای طرف مقابل هم حق مطالبه ثمن از شما وجود دارد.

سلام اگر طبق وکالت نامه شما وکالت در تعویض پلاک دارید میتوانید انجام دهید .اما دور اخلاق است که بدون پرداخت قیمت ماشین ،سند بزنید

باسلام، بله امکان طرح دعوی وجود دارد.

با سلام ، خب شما هم ثمن را پرداخت نکردید مگر قراری با هم داشته باشید . اما دادخواست شما اثبات بیع میباشد نه تحویل خودرو و مدارک

مشاوره‌های حقوقی مرتبط