🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

واگذاری کرایه ای ملک سرقفلی بدون اذن مالک به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۱

باسلام وخسته نباشید.
ببخشید اگر عرایضم طولانی شد،فقط خواهشمندم کمی مفصل تر بنده رو راهنمایی کنید سپایگذارم ازشما.
ما یه ملک سرقفلی رو سال78از فردی خریدیم که ایشون حق انتقال به غیر رو داشته ودرزمان خرید ما واز آن به بعد تا همبن اوایل خبری از مالک نبوده است و هیچ گونه مدرکی بر وجود موجر در این مدت موجود نیست وماکرایه رو به حساب ثبت میریختیم.واینکه ما در حال حاظر مغازه رو کرایه دادیم سوال من اینه که:
1:آیا حق واگذاری که مالک به مستاجر قبل از ما داده با خرید سرقفلی آیا این حق به ما هم منتقل میشه یا موجر این حق رو فقط به مستاجر قبل داده، عین جمله اینگونه در قرارداد قید شده است که آقای.... حق انتقال به غیر را دارد.
2_با توجه به اینکه امکان دارد نظر قاضی براین باشد که حق انتقال فقط مختص نفر قبلی بوده وما این حق را نداشته آیم با توجه با اینکه ما مغازه رو کرایه داده آیم ایامیشه متنی بین خودمون ومستاجر تنظیم کنیم که مثلا آنها برای ماکار میکننداگر امکان دارد راجب این موضوع نیز بنده رو راهنمایی کنید.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حق واگذاری به غیر دیگر به شما منتقل نخواهد شد و فقط مستاجر قبلی حق و اجازه واگذاری به شما را داشته است. لذا شما میتوانید قرارداد کار به عنوان کارگر و کارفرما بین خود و ایشان تنظیم کنید که مشخص شود قرارداد اجاره بین شما نبوده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط