🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ورثه میتوانند وکالت را ابطال کنند، در صورتی که یکی از کسایی که وکالت داده مادر بزرگم بوده که فوت کردن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳

سلام.
چند سال پیش پدرم فوت کردن و عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی تولیدی بود. بعد از فوت برای از بین نرفتن ساختار شرکت. من به عنوان پسر بزرگ با وکالت بلاعزل ورثه پدرم به هیئت مدیره اضافه شدم. حالا اختلاف پیش امده در مورد ارث و میراث میخواستم ببینم ورثه میتونن وکالت پس بگیرن در صورتی که یکی از کسایی که وکالت داده مادر بزرگم بوده که فوت کردن؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکالت عقد جایز است وقابل فسخ شدن است وکالت بلاعزل قابل فسخ نیست اما با توجه به فوت کسی که به شما وکالت داده وکالت باطل می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

عقد وکالت با فوت یا جنون وکیل یا موکل باطل می شود حتی اگر بلاعزل باشد

همانطور که موکل با اذن خود شخصی را مامور انجام کاری از جانب خود می نماید، لذا بنا بر صلاحدید خود خواهد توانست هر زمان شخص وکیل را از سمت خود عزل نماید، مگر آنکه این حق وجود نداشته باشد.
فوت هر یک از آنها نیز اصولا عقد وکالت را از میان خواهد برد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط