🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وصول حقوق و عیدی و سنوات کارگر با توجه به قرارداد میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۸۰

با سلام
بنده به مدت یکسال بدون قرارداد و با بیمه تامین اجتماعی مشغول به کار بوده ام. پس از اخراج بنده ( که دلیل آن اختلاف بین شرکای شرکت و معلق شدن شرکت عنوان شد) با من تسویه نشد و هیچ اقدام و تلاشی در این راستا نیز صورت نگرفت. بنده جهت وصول حقوق و سنوات و عیدی از شرکت مذکور در اداره کار شکایت کردم.در جلسات دادرسی هیچ یک از اعضای شرکت حضور نیافتند و در نهایت اداره کار حکمی مبنی بر پرداخت 3400000 تومان داده و حکم را به شرکت ابلاغ نمود. با توجه به تعطیلی چند ماهه شرکت و عدم حضور هیت مدیره در آن - مدیر عامل و هیت مدیره از حکم ابلاغی بی اطلاع هستند ( نمی دانند بنده روند شکایت را پیگیری کرده ام و حکمی مبنی بر پرداخت مطالبات بنده بر علیه آنها صادر شده است). سوال بنده این است که ایا از طریق تماس تلفنی ایشان را از حکم صادر شده مطلع کنم(با این کار ممکن است حساب شرکت را خالی کنند و ادعا کنند شرکت درامدی جهت پرداخت مطالبات بنده ندارد)؟ یا به دادگستری مراجعه کرده و از طریق قضایی پیگیری نمایم(لازم به ذکر است که دفتر شرکت فاقد کالاهای ارشمند و قابل مصادره است) ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طرف مراجع قضایی برای ایشان احضاریه و ابلاغیه ارسال خواهد شد لذا نیازی نیست که ایشان را از طریق تلفن مطلع کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط