🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وضعیت دیه ما چطور می‌شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱۹۳

سلام و عرض ادب. ببخشید، چند وقت پیش همراه با پدرم به روستامون رفته بودیم که پسر خاله بابام راه ما رو با ماشین بست و طی هماهنگی که با پسرش کرده بود،او به آنجا آمد و ما با یگدیگر درگیر شدیم. بعد از آن طی تماسی که من با پسر دایی بابام گرفته بودم ایشان به محل درگیری آمدن و ماها را جدا کردن. بعد از اینکه ما از هم شکایت کردیم پسر پسرخاله بابام، به پزشکی قانونی مراجعه کرد و به دروغ با گفتن آسیب به پا(یا خودزنی کرده یا سابقه از قبل داشته) حدود ۱۲ درصد دیه گرفتم من هم به علت ضربه به سینه و مشکلات روحی ۲ درصد دیه گرفتم. این درگیری یکی شاهد دارد که ایشان بخاطر فامیلی با دوطرف گفتن که من ندیدم کسی، کسی دیگری را بزند و فقط به هم فحش می‌دادند. میخواستم بدونم الان که اصل درگیری ثابت شده ولی برای ضرب و جرح یکدیگر شاهدی نداریم!همیچنین اون فرد درباره نحوه ای که ما زدیمش تناقض گویی هایی دارد، یکبار می‌گوید هلش دادیم یکبار می‌گوید با ضربه به پاهایش به زمین خورده. به دوطرف تعلق می‌گیرد، به هیچ طرف تعلق نمی‌گیرد.

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .هردو نفر شما محکوم به پرداخت دیه می گردید...

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
پرداخت دیه توسط هر دو و بر اساس میزان مشخص شده از طرف دادگاه انجام میشود

با سلام
هر دو طرف محکوم به پرداخت دیه می شوند

درود هر دو محکوم به پرداخت دیه می شوید

سلام
دیه برای هر دو طرف است

سلام‌هر دو طرف محکوم‌به پرداخت دیه خواهید شد

هر دو طرف محکوم به پرداخت دیه شدند ...

مشاوره‌های حقوقی مرتبط