وضعیت معافیت سربازی در پزشکی با تغییر جنسیت از خانم به آقا

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۶ #71127465

با سلام، برادر من پزشک متخصص هستند و قبلا چهارسال طرح تهعد نیروی انسانی رو در مناطق محروم گذرونده‌اند، الان در ۳۵ سالگی بعد از پایان طرح از جنسیت خانم به آقا تغییر جنسیت داده‌اند و مشمول سربازی به حساب می‌آیند. آیا ایشان باید به سربازی بروند؟ (ایشان ترنس هستند ولی با توجه به پزشک بودن طبق آئین‌نامه نظام وظیفه هیچ پزشکی معافیت پزشکی دریافت نمی‌کند مگر اینکه قادر به طبابت نباشد و پروانه طبابت ایشان در ازای معافیت پزشکی از ایشان سلب می‌گردد)، یا آیا به ایشان معافیت پزشکی بند اعصاب و روان تعلق می‌گیرد و مشکلی برای وضعیت طبابشان پیش نمی‌‌آید؟ یا اینکه می‌توان با توجه به اینکه ایشان قبلا مدت زمان طرح اجباری خود را گذرانده‌اند برایشان کارت پایان خدمت گرفت؟ (نکته: سایر پزشکان مرد بیولوژیکی نیز تنها یک بار طرح و سربازی خود را در مدت دوسال می‌گذرانند)
با تشکر.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از نظام وظیفه میتوانید پیگیری کنید

سلام دوست خوبم
هرچند سوال شما حقوقی نیست ولی به چنین اشخاصی معافیت تعلق میگیرد

با سلام می‌بایست از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمایید

با سلام سوال حقوقی نمی باشد لذا جهت اطلاع از سازمان نظام وظیه پیگیر باشید

با سلام موضوع را از طریق سازمان وظیفه پیگیری نمایید هرچند یه نظر می رسد مشمول معافیت است

سلام موضوع در تخصص وکلا نیست از نظام وظیفه پیگیری شود نتیجه بهتری خواهید گرفت

با سلام
به سازمان مربوطه مراجعه شود