🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وضعیت کلاهبرداری اینترتی چگونه رسیدگی می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۶

سلام. دو هفته پیش از اطلاعات زنگ زدند و من رفتم اونجا چند تا اسکرین شات نشون دادن و گفتن در اینستاگرام تو سلاح میفروشی منم از این قضیه خبر نداشتم و گفتم هیچ صفحه ای به این نام ندارم گفتن که طرف شماره کارت تو رو داده و من گفتم که به حساب هیچ پولی واریز نشده و این کلاهبرداری خودشون هم فهمیدن این ها رو نوشتم امضا زدم گفتن شاید قاضی تو رو بخواد شاید هم نه. امشب تو اخبار اعلام شد که فروشندگان سلاح در فضای مجازی توسط پلیس فتا دستگیر شدند حالا با این اوصاف وضیعت پرونده چه می‌شود؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . به صرف چند اسکرین شات نمی شود کسی را محکوم کرد . چون دلیل محسوب نمی شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

احتمالا تبرئه شده اید و اگر نیاز باشد برای شما احضاریه ارسال میشود.

شما تبرئه می شوید

با سلام شما بایستی در صورت احضار مرجع قضایی بدون فوت وقت در مراجع یاد شده حاضر شوید و به کشف واقعیت و رفع اتهام
از خود کمک کنید.

با سلام ووقت بخیر
از طریق دادسرای جرایم رایانه ای قابل پیگیری می باشد .

با درود فراوان
شما منع تعقیب خواهید گرفت و پرونده نسبت به شما مختومه میگردد .

شکایت ازطریق دادسرای جرایم رایانه ای

مشاوره‌های حقوقی مرتبط