🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وضعیت کورکی بعدی و همچنین احتمال تغییر آن به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۲

سلام
ماشین بنده با یک موتوری که در خلاف جهت در حال حرکت بود تصادف کردم که متاسفانه راکب موتور در بیمارستان فوت شده است
با توجه به بهم ریختن صحنه دادستان دستور کورکی فرضی داد که در کورکی مذکور راکب صددرصد مقصر شده است در حال حاضر اولیای دم به کورکی اعتراض نموده اند حال چند مساله قابل طرح است
بنده تا کی بایستی منتظر رای دادگاه و متعاقبا ترخیص ماشین باشم
,وضعیت کورکی بعدی و همچنین احتمال تغییر آن به چه صورت می باشد
با توجه به نداشتن گواهینامه بیمه نامه و کلاه ایمنی راکب موتور سوار جبران خسارت ماشین به عهده کیست (ماشین بیمه بدنه دارد)
با توجه به موارد مطرح شده در صورت امکان راهنمایی فرمایید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
به محض اینکه مقصر حادثه شناخته بشه و طرفین دیگه اعتراضی به کروکی نداشته باشند میتوانید درخواست رفع توقیف رو تقدیم فاضی کنید
چون هیات کارشناسی هم از مشاهده اثار و بررسی میدانی صحنه سانحه و شنیدن اظهارات شهود اعلام نظر مینمایند احتمال تایید کروکی فرضی بیشتر است
در صورت تقصیر راکب موتور در وقوع سانحه جبران خسارت به عهده وراث ایشان است
اما اگر ببمه بدنه داریدپیشنهاد میکنم فرانشیز بیمه بدنه رو به جون بخربد و از بیمه بدنه تون استفاده کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

در خصوص کروکی که راهور میتواند تعیین کند که چه شخصی مقصر است برای خسارات هم بهتر است از بیمه بدنه استفاده کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط