وقتی دادگاه دستور ادامه اجرایی رو داد یعنی اینکه احتمال ذی نفع بودن معترض رو صفر دونسته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴

سلام و درود . طرف دعوی من ۳ سال پیش در پرونده غیرعمد محکوم به پرداخت دیه شد و الان ۳ ساله پرونده در اجراست . یکسال که از اجرای پرونده میگذشت دادگاه بدون هیچ گونه درخواستی از طرف من دستور توقیف و عملیات فروش یک تکه زمین از اموال محکوم رو داد و خود من افتادم دنبال کارهای فروش و مزایده و خودم هم در مزایده برنده شدم که از مبلغ دیابت کسر بشه. اما یک هفته بعد از مزایده سر و کله ی یک‌ معترض ثالث پیدا شد که وکالتنامه و بیع نامه داشت که تاریخ خریدش چندین ماه بعد از محکومیت قطعی طرف من بود و با این ادعا که من پول دادم و قسم میخورد که خبری از این حکایت نداشته و اقدام به خرید کرده و دادگاه بموجب اعتراضش دستور توقف عملیات اجرایی رو داد و با رسیدگی حضوری و رای ماهیتی اعتراضش رو رد و دلیلش هم اینکه مجموعه اقدامات جهت عدم پرداخت محکوم به بوده و دوباره دستور ادامه اجرایی رو داد و من هم بموجب دستور ادامه کارهای انتقال سند هم انجام دادم و ضمن اینکه تجدید نظر هم قرار رد دعوی معترض رو صادر کرد
حالا سوال من اینه که وقتی دادگاه دستور ادامه اجرایی رو داد یعنی اینکه احتمال ذی نفع بودن معترض رو صفر دونسته ؟ و اینکه معترض ثالث میتونه از یه راه قانونی دیگه مثلا طرح مجدد دعوی این زمین رو پس بگیره ؟ چون من واقعا یکسال دنبال این زمین بودم تا کاراش تموم شد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله دعوی ایشان رد شده

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط