🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وقتی موتورسوار صاحب موتور نیست چطور دیه ام را بگیرم؟ و دیه حارصه چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۴

سلام من چند روز پیش با موتور در حرکت بودم که یک موتور سیکلتی به دلیل تغییر مسیر ناگهانی با من برخورد کرد و من منحرف شدم و به ماشینی که سمت چپم بود برخورد کردم. افسر آن موتورسوار را مقصر دانست و من و ماشین سواری بی تقصیر اعلام شدیم. فردای آن روز به دلیل صدمات بدنی برای شکایت اقدام کردم و به پزشکی قانونی رفتم ۲ حارصه بر روی دست و حارصه هم بر روی پا داشتم و برای اطمینان از عدم مشکل در ستون فقرات به بیمارستان معرفی شدم. پس از ازمایشهایی دکتر بیمارستان گفت که شکستگی نداری ولی عصب سیاتیکت به مرور خوب میشه ۳ماه دیگه مثلا. جواب بیمارستان را برای پزشکی قانونی بردم و آنها جوابی که به کلانتری دادند این بود که موردی نیست برا کمر و ستون فقراتش. برای اینکه ماشین سواری از بیمه ی موتور استفاده کرده بود من هم به راکب موتورسیکلت زنگ زدم و گفتم که برای استفاده ی من از بیمه برای صدمات وارده باید به کلانتری بیایی تا کاراشو انحام بدیم ولی او نیامد. موضوع را با کلانتری در میان گذاشتم و کلانتری استعلام از پلاک موتور گرفت که مشخص شد موتور به اسم خودش نیست. بی زحمت راهنمایی کنید آیا پرونده به نتیحه می رسه یا نه ؟ و اینکه مراحلش با توجه به شرایط ذکر شده چه شکلی میشه؟ دیه ی هر حارصه جدا جداست؟ یعنی ۳ تا حارصه حساب میشه؟
من خسارت این چند روزو چجوری از فرد مقابل بگیرم؟
ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شبلام شما باید از راکب موتور سیکلت شکایت کنید و او محکوم به مجازات و پرداخت دیه می شود . در صورتی که گواهی نامه داشته و موتور با اذن صاحب آن در اختیار راکب بوده ، بیمه دیه را پرداخت می کند در غیر این صورت راکب باید دیه شما را بپردازد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

پرونده شما درجریان هست و به نتیجه می رسید
بله سه تا حارصه میشه یعنی جمعا ۳درصد دیه کامل
شما فقط می توانید دیه بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط