🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وقتی پمپ پکیج دیواری زمانی خراب میشود که من ساکن منزل اجاره ای بوده ام،هزینه ی تعمیرات بر عهده خودم است یا موجر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹

سلام
هفته دیگه قرارداد خانه ای که در آن سکونت دارم تمام میشه، در همین حال پمپ پکیج دیواری خونه هم میسوزه و دستگاه دیگه کار نمیکنه، البته چندماه قبل یک کارشناس اوردم و اعلام کرده بود که پمپ خرابه و باید تعویض بشه، حالا من به صاحب خانه اعلام کردم و اون میگه که چون وقتی تو توی خونه بودی خراب شده،به من ربطی نداره و تو باید درست کنی.
میخواستم ببینم درست میگه؟ یا اینکه هزینه تعمیر پکیج به عهده خودشونه؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون روابط موجر و مستاجر هزینه های کلی تعمیرات بر عهده موجر و هزینه های جزیی بر عهده مستاجر است.از آنجا که پکیج جزو تاسیسات عمده منصوب در بنا می باشد تعمیر آن به عهده موجر است ید مستاجر ید امانی است و در صورت تقصیر ضمانی می گردد مگر آنکه در عقد اجاره شرط ضمانت برای مستاجر شده باشد بنابراین در صورتیکه شما تقصیری در خرابی پکیج داشته باشید شما ضامن خواهید بود و تعمیر خواهید کرد و در صورت رسیدگی به اختلاف در مورد تعمیرات به دادگاه مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

اگرهزینه جزئی باشد پرداخت بامستاجر است والا موجر

هزینه تعمیر بر عهده موجر است مگر اینکه در قرارداد به طریق دیگری عنوان شده باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط