🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وقت دادگاه تجدید نظر را میتوان به جلو انداخت یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۱۲

من در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۲ دادخواستی به موضوع الزام به تنظیم سند به دادگاه محلاتی تقدیم کردم لیکن به دلایلی مانند استرس شعبه را به اشتباه رفتم و لذا با نیم ساعت تاخیر در جلسه دیر حضور پیدا کردم و قاضی محترم شعبه به دلایل نداشتن انحصار ورثه قرار رد دعوا را صادر کرد در صورتیکه احتیاج به ان هم نبود لیکن برای تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ وقت دادگاه تجدید نظر(دو سال دیگه) داده شده میتوان این زمان را به جلو انداخت یا نه و چگونه؟ سپاس

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس قانون، دادگاه تجدید نظر موظف به تعیین وقت رسیدگی و دعوت به حضور طرفینی که حضورشان در جلسه ضروری است تا اقدام به رسیدگی و گرفتن تصمیم درست شود که این موضوع باعث میشود که جلسات دادرسی طولانی شود . در قانون فعلی دادگاه تجدید نظر در صورت نیاز اقدام به تعیین وقت رسیدگی مینماید ولی تعداد زیادی از پرونده ها در همان مراحل اولیه مثل تحقیقات مقدماتی و یا جلسات دادگاه بدوی طرفین تمامی دلایل و ادعاهای خود را اظهار نموده و پرونده در مرحله تجدید نظر خواهی (بدون نیاز به حضور طرفین) تجدیدنظر خواه در لایحه تجدیدنظر خواهی دلایل خود را بیان نموده و پرونده بدون نیاز به وقت دادرسی مورد بررسی قرار میگیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
خیر از قانونی راهی ندارد مگر از دیر دفتر بخواهید که رضایت قاضی برای سریع انجام دادن پرونده بگیرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط