وقت نظارت به لحاظ تودیع حق الزحمه داور تجدید شد یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳,۱۶۴ #52136489

سلام.من جهت طلاق به دادگاه مراجعه کردم و پروندم در مرحله داوری هست و من داورم را تعیین کردم اما زوج داور معرفی نکرده است حال در سامانه زده دستور قضایی مبنی بر به محض وصول نظریه تکمیلی یا حلول وقت پرونده به نظر برسد تجدید شد این یعنی چه؟
و منظور از وقت نظارت به لحاظ تودیع حق الزحمه داور تجدید شد، چیست؟
الان من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی داوری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر داور را دادگاه تعیین نموده است هزینه داوری برعهده ایشان است و بایستی پرداخت گردد منتظر ابلاغیه های بعدی باشید و چنانچه شما داور معرفی کرده اید نیازمند اقدام دیگری نیست

با سلام
یعنی با توجه به تامین حق الزحمه داور رسیدگی با شعبه می باشد.

وقت نظارت تاریخ مربوط به رسیدگی و امورات مربوط شعبه می باشد

با سلام
وقت نظارت از امور دفتری شعبه بوده و جهت جلوگیری از خروج پرونده از گردش کار می باشد.

موفق باشید

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است

هزینه داور زوج را پرداخت کرده و تقاضای تعیین داور توسط دادگاه بدهید.

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و هزینه ی داور را پرداخت نمایید و لایحه ای بابت درخواست ادامه رسیدگی به دلیل واریز هزینه به دادگاه بدهید.