🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وقت نظارت به لحاظ عدم اتمام محکومیت تجدید میشود، یعنی چه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۵۷۵

باسلام امروز روند پرونده را نگاه کردم اینطور نوشته بود لطفا بغرمایید یعنی چه درمورد سرقت بود که کل شاکی ها گرفتیم و واسه تخفیف مجازات رفته نامه صادره به شماره ۰۰۰۰۰۰ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۷ با موضوع «استعلام در مورد موضوع پرونده و مشخصات طرفین» و گیرنده «شعبه اجرای احکام کیفری دادگستری شهرستان ۰۰۰» ثبت گردید و ۱۳۹۹/۰۹/۱۷ وقت نظارت به لحاظ عدم اتمام محکوممیت تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ تعیین گردید درمورد بااحترام

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی به پرونده خاتمه نیافته است لذا وقت جدیدی برای باز نگری پرونده تعیین شده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
چون محکومیت تمام نشده وقت جدیدی برای بازنگری پرونده تعیین شده است.

وقت نظارت به علت عدم یا کمبود وقت رسیدگی برای رسیدن پاسخ استعلام یا انجام امری توسط طرفین و یا یکی از آنها و تصمیم گیری دادگاه تعیین می شود.درنتیجه ممکن است

با توجه به اینکه جنبه عمومی جرم هم چنان باقی است باید در خصوص مجازات جنبه عمومی جرم تصمیم گیری شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط