🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وکالت خرید خودرو به نام فرزند بدهکار سبب توقیف توسط طلبکار می‌شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۷

سلام، در حال حاضر اگر وکالت خرید ماشین به نام آقایی که طلبکار دارد تنظیم شود و بعد به عنوان ولی، ماشین را به نام فرزند زیر ۱۸ سالش تعویض پلاک کند، طلبکار می‌تواند ماشین را توقیف نماید؟ وکالت خرید و فروش ماشین جایی ثبت می‌شود که طلبکار بتواند استعلام کرده و به عنوال اموال بدهکار آن را توقیف کند؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر وکالت قابل استعلام نیست باید مال به نام بدهکار باشد که امکان توقیف وجود داشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام اگر دلایلی دال بر مالکیت پدر وجود داشته باشد بله

بسمه تعالی، درفرض مذکور صرف دادن وکالت موجب عدم توقیف نخواهد بود. لذا ملاک اصلی مالکیت سند قطعی مال میباشد.
نکته قابل تذکر. تا قبل از محکومیت قطعی انتقال اموال برای محکوم علیه وجهه قانونی و بعدا صدور محکومیت قطعی غیرقانونی و فراراز دین میباشد

با سلام،وکالت دلیل بر مالکیت نیست که به واسطه آن مال توقیف شود باید مورد وکالت و انتقال مالکیت صورت گرفته و تعویض پلاک‌ شده باشد.

چنانچه مال بصورت رسمی بنام بدهکار ثبت شده باشد قابل توقیف است اسناد وکالتی قابل استعلام‌نیست

با سلام
خیر صرفا اموالی که به نام بدهکار می باشد قابل توقیف خواهد بود.

سلام نمیتواند توقیف کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط