🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

وکالت نامه ای که برای تعویض پلاک دادم تاریخش گذشته، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۹۲

بنده حدود ۴ ماه پیش وکالت یک ماهه برای تعویض پلاک به خریدار دادم الان بعد ۴ ماه زنگ زده برای تعویض پلاک و من نمیتونم برم و از کجا بفهمم با پلاکم چه خلاف های کرده

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید از برنامه های موجود درکافه بازار بعدازدانلود ان میزان خلافی خودرو را بدانید واما ازانجا که پلاک قائم به شخص میباشد و هرعمل خلافی را بنام شما ثبت میشود بهتراز اقدام به فک پلاک کنید که درصورت مراجعه پلس راهورمنطقه خود میتوانید این کاررا انجام دهید البته برخی ازمناطق باید مراجعه کنید دفترخدمات قضایی وسپس دادگاه ، حدود سه ماه بخشنامه ای به برخی از مناطق شهری وشهرستانها ابلاغ شده است که تعویض وفک پلاک دراجرائیات راهنمایی رانندگی انجام شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
می توانید ازطریق راهور یا نرم افزار های موجود اقدام به استعلام خلافی نمایید

سلام
باتوجه به اینکه مالکیت پلاک همچنان در ید شما میباشد،میتوانید از طریق مراکز پلیس + ۱۰ استعلام نمایید.

شما میتوانید ازطریق پلیس+۱۰ اقدام به دریافت خلافی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط