🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پارک خودرو در مشاعات به همراه موتور سیکلت امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۹۰

با سلام واحترام
من در یک ساختمان 5 واحده زندگی میکنم که آپارتمان متعلق به پدرم است اما خودش در آن ساکن نیست . جای پارک خودروتمام واحدها مشخص است و پارکینگ من و یکی از همسایه ها دقیقا مقابل رامپ ورودی است و ایشون مدتی است دو خودرو پشت هم پارک میکند - من برای خروج مجبورهستم تا ابتدای رامپ بیایم و مجدد دندععقب بگیرم تا ماشین برای خروج کاملا صاف شود - اگر ماشین شاسی بلند بخواهد پاک کند که داستان خیلی سختر میشود - بار اول برروی برگه قوانین را توضیح دادیم و گذاشتیم روی شیشه اما کاغذ را پاره کردن - با مدیر ساختمان صحبت کردیم ایشون میگه جلو ماشین خودش هست و ایرادی نداره - حال که 3 نوبت تذکردادیم و عملا از فضای مشاع استفاده میکنند و هزینه مصرف اضافه برق پارکینگ روهم نمیدهند و اینکه مدیر پشت ایشون است و من پسر مالک هستم و خود پدرم دخالت نمیکند - باید چکار کنم ؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید سپس بعد از کارشناسی از طریق شورای حل اختلاف علیه ایشان شکایت نمائید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط