🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پارک دو خودرو در پارکینگ شخصی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۲۱۲

سلام
بنده یک پارکینگ شخصی بزرگ دارم در مجتمع مسکونی که بجای پار یک خودرو عمودی میتوانم بدون تعرض و مزاحمت برای کسی دو خودرو بصورت افقی پارک کنم هشت سال استفاده کردم به تازگی مدیر ساختمان بخاطر لجاجت رفتن از بازپرس حکم گرفتن در صورت پارک دو خودرو یکیشو با جرثقیل به پارکینگ ببرید خواستم بدونم کار کی قانونی نیست و چه باید کرد ضمنا به دادگاه گفتن مزاحمت ایجاد میکنه داد دادگاه میگه من کاری به حرف اونا ندارم شما نباید و نمیتونی دوتا ماشین بزاری وگرنه قرار صادر میکنم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه به سوال شما در صورتیکه پارکینگ متعلقه فضای پارک دو خودرو رو داشته باشه و باعث مزاحمت برای واحد‌های دیگه نشه و فضای پارکینگ بنحوی باشد که مختص به مالک واحد مربوطه جای پارک را داشته باشد مالک واحد مربوطه هر نوع تصرفی در پارکینگ شخصی خود می‌تواند داشته باشد مشروط بر اینکه منجر به اضرار واحد‌های دیگر نشود و مزاحمتی در تردد دیگر خودرو ها نبز نداشته باشد می‌تواند به اندازه‌ی فضای پارکینگش پارک و تصرف بنماید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

در صورتیکه یک پارکینگ داشته باشید و در ازای دو پارک خودرو از فضای مشاعات استفاده میکنید باید رضایت تمامی مالکین باشد در غیر این صورت نمیتوانید پارک کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط