🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پارک موتور سیکلت در پارکینگ مشاع امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۱۱۱

با سلام و عرض خسته نباشد
ساختمان ما 40 واحده و واحد من دارای 11متر پارکینگ در سند مالکیت هست ولی هیت مدیره اجازه ورود و پارک موتور سیکلت در پارکینگ را نمیدهد و بنده یه خودرو دارم که مساحت 8متر اشغال میکنه و حدود 3متر از پارکینگم طبق سند خالیه ولی اصلا اجازه ورود موتور سیکلت به پارکینگ را هم نمی دهند و میگن تصمیم هیت مدیره اینه.این کار قانونیه یا تخلفه؟
پارکینگ دارای مشاعی هست که خالیه و هیت مدیره ساختمان اون سه پارکینگ (مشاع خالی)بعنوان پارکینگ خودروی دومشون استفاده میکنن و به کسی اجازه استفاده نمیدن و وقتی با اعتراض مواجه میشن میگن ما خودمون اجاره کردیم از ساختمان,آیا این کار قانونیه و میتونند فضای مشاع بعنوان پارکینگ اجاره کنن؟
باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتباطی به واحد های دیگر و هیئت مدیره نخواهد داشت و شما میتوانید در پارکینگ خود موتور سیکلت پارک کنید. از مشاعات بدون اجازه مالکین دیگر نمیتوانند استفاده کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط