🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پارک کردن ماشین در حیاط مشاع امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۵۷

با سلام. ما به تازگی واحدی از یک مجتمع ۹ واحدی را خریداری کردیم که ۵ واحد پارکینگ دارند و ۲ جای پارک از این۵ پارک هم زیر بالکن هست. واحد ما هم پارکینگ ندارد ولی در حیاط جای پارک ۳ ماشین هست که ۲ ماشین در حال حاضر با ادعای اینکه پارکینگ در حیاط در سند شان قید شده پارک میکنند. ما با مدیر ساختمان در مورد جای پارک اضافی در حیاط صحبت کردیم که از ما مبلغ دو میلیون درخواست کرد که اجازه دهد ما ماشینمان را در حیاط پارک کنیم من چند سوال در این زمینه دارم که خیلی ممنون میشم اگر جواب دهید: اول اینکه فضای زیر بالکن ها جز مشاعات هست یا می تواند به عنوان پارکینگ در سند قید شود ۲. ادعای دو واحدی که در حیاط پارک میکنند در مورد مالکیت پارکینگ در حیاط صحیح است؟ ۳. ما در مورد پارکینگ و جای پارک اضافه ای که در حیاط هست حقی داریم یا خیر با توجه به اینکه در سندمان در مورد پارکینگ چیزی ذکر نشده۴. آیا باغچه ای که در حیاط هست برای ایجاد جای پارک جدید در حیاط قابل تخریب هست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. اگر حیاط باشد مشاعات میباشد.

2.خیر

3.اگر میخواهید در حیاط پارک کنید تمامی مالکین باید رضایت داشته باشند.

4.به رضایت مالکین بستگی دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط