🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پدرم با مالک سرقفلی اختلاف دارد

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۸۹

پدرم سال 1367 سرقفلی مغازه ای را با این متن در برگ معاملات نیم برگی "کلیه حقوق محققه مصالح نسبت به حق کسب و پیشه (سرقفلی یک باب مغازه) به آدرس ..." خریده است.
از آن زمان تا سال 1379، پدرم با خانم مالک قرارداد سرقفلی داشته است و اجاره سر قفلی را پرداخت می کرده است و در قراردادهای سرقفلی پدرم حق فروش سر قفلی به غیر، تغییر شغل و ... را داشته است.
در سال 1379، مالک، ملک مغازه پدرم و چندین مغازه کناریش را می فروشد. در سال 1379، پدرم با مالک جدید قرارداد یک ساله امضا می کند، (در قراردادی دست نویس و بدون شاهد) اما به دلیل عدم آشنایی به قوانین، پدرم در قرارداد جدید، حق واگذاری به غیر ، تغییر شغل و ... را از خودش سلب می کند.
پس از پایان قرارداد یک ساله، پدرم دیگر با مالک قرارداد امضا نمی کند، اما اجاره بها را هر ساله طبق قانون به حساب دولت میریزد و مالک اجاره را از طریق اداره دارایی وصول میکند.
حالا که پدرم دیگر توانایی کار کردن ندارد، می خواهد مغازه را یا اجاره دهد و یا بفروشد
تا جایی که من متوجه شدم ، قرارداد اجاره ما مشمول قانونهای ما قبل سال 1376 می شود، در نتیجه برای واگذاری مغازه باید به دادگاه مراجعه کنیم و دادگاه به مالک مهلت خرید ملک را می دهد و اگر مالک نخرید، پدرم حق واگذاری به غیر را پیدا می کند.
سوال : معمولا چند ماه به مالک مهلت می دهد که ملک را بخرد؟
اگر مالک ملک را نخرید، پدرم می تواند دیگر ملک را نفروشد؟
اگر مالک ملک را نخرید و پدرم ملک را فروخت آیا اجاره پدرم با مالک برای نفر بعدی معتبر است، یعنی خریدار دیگر نمی تواند تغییر شغل دهد؟
اگر پدرم به دادگاه بگوید که می خواهد مغازه را به غیر اجاره دهد، آیا دادگاه باز هم به مالک می گوید که بیاید و ملک را بخرد، یا فقط اولویت در اجاره به مالک واگذار می شود؟
اگر پدرم بدون اطلاع مالک، سرقفلی را بفروشد، و مالک شکایت کند، به مالک نصف مبلغ سرقفلی تعلق می گیرد یا نصف حق کسب و پیشه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط