🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پدرم میگه من اون پول رو بچه بودین گرفتم و خرجش کردم میخوام بدونم میتونسته همچین کاری کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶۹

من دختر خانوم ۱۹ ساله هستم ۱۴ سال پیش مادرم تو یه تصادف فوت شده یه برادر کوچکتر از خودم دارم حالا میخوام برم دنبال دیه که ب من تعلق میگیره ولی پدرم میگه من اون پول رو بچه بودین گرفتم و خرجش کردم میخوام بدونم میتونسته همچین کاری کنه اگه ن چجوری برم دنبالش و چقدر شده الان

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر پدر به عنوان ولی قهری دیه را دریافت کرده شما میتوانید سهم الارث خود از دیه را از پدرتان مطالبه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله به عنوان ولی قهری میتوانستند

پدرتان به عنوان ولی قهری دیه را دریافت کرده و شما میتوانید سهم الارث خود از دیه را از پدرتان مطالبه کنید.

با سلام
با توجه به صغیر بودن شما و اینکه پدر بر فرزند ولایت دارد در صورت اخذ دیه توسط پدر و اینکه دیه مصرف گردیده امکان مطالبه سهم الارث شما از دیه مادرتون امکان پذیر نیست.زیرا پدر از باب ولایت در زمان فوت دیه مرحوم را دریافت نموده است.و به همین دلیل آن زمان دیه به ایشان پرداخت گردیده است.

سلام. ابتدا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید سپس دادخواست مطالبه سهم الارث مطرح کنید..

باسلام
بله به عنوان ولی قهری میتوانستند ام شما میتوانید بابت مطالبه سهم الارث خود اقدام نمایید

سلام
میتوانید با تقدیم دادخواست مطالبه سهم الارث طرح دعوی کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط