پدر من یک مرد 75 ساله محکوم به دوسال یک روز حبس و دویست پنجاه ملیون دیه برای تصادف شده است.چه باید کرد تا پدر زندان نرود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۵۵

دوسال پیش پدرم از مسیری رد میشد که یه پیر مردی با سن بالا تا 90 سال کنار خییابان افتاده بود که پدرم موتور را پارک کرده و فرد را بلند میکند.بعد یک ربع پسر مرد میاید داد بیداد که تو پدرمو زدی و یک شاهد که انجا بود گفت که نه من دیدم این اقا موتورش را پارک کرد و به پدر شما کمک کرد و شاهد دیگریم بود که ندیده بود ولی در نزدیکی بود و هیچ صدایی نشنیده بود که پاسگاه میاید و سورتجلسه میکند تمام.بعد 20رور فرد در بیمارستان فوت میکند.وبعد 8ماه از پاسگاه نامه میاد که موتورو برای کارشناسی به پاسگاه تحویل بدهیم.و بعد کارشناس راهنمایی رانندگی میاد و میگه تصادفی نشده.بعد انها اعترا1 میکنن وکارشناسان 3 تا هفت نفره مارا محکوم میکنند وبعد قاضی حکم را میدهد وتجدید نظر تعیید میکند همان حکم را.حال تکلیف ما چیست ایا پدرم زندانی میشود و تکلیف دیه چی میشود.ممنون خدا شاهد است که بیگناهیم.موتور بیمه اش دوماه گذشته بود.با کمال تشکر از شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده نمیتوانم نتیجه دادگاه را خدمت شما عرض کنم و همه چی بستگی به تحقیقات و در نهایت علم قاضی خواهد داشت. لذا اگر پدر شما محکوم به قتل شوند برای ایشان مجازات تعیین خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط