آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام، شخصی دادخواست ابطال داده است و چند روز بعد تقاضای اعسار، آیا این تقاضای اعسار میتواند به منزله قبول بدهی باشد و در دادگاه ابطال اجرائیه استفاده کرد؟ یرای رد اعسار چه زمانی باید اقدام کرد؟ آیا حضوری باید به دادگاه رفت یا باید لایحه دفاعیه ارسال کرد؟
سلام
در خصوص سوال اول شما جواب منفی است طرح دادخواست اعسار به منزله قبولی نمیباشد.
در خصوص سوال دوم شما پیشنهاد میکنم به صورت حضوری در جلسه رسیدگی حضور داشته و با جرح گواه دعوای اعصار را رد نمایید و چنانچه در این خصوص اطلاعی ندارید پیشنهاد میدهم با وکیل صحبت کنید.
با سلام
خیر پس از قطعیت حکم محکومیت، دادخواست اعسار صرفا با هدف جلوگیری از صدور دستور جلب مطرح می گردد و اماره ای بر پذیرش بدهی محسوب نمی شود. در جلسه ای که تشکیل خواهد شد خوانده می تواند حاضر شده یا لایحه ارسال کند.
سلام و عرض ادب
دادخواست اعسار از محکوم به اگر قبل از صدور حکم قطعی و همزمان با دادرسی به دادگاه تقدیم گردد، به منزله پذیرش بدهی است لکن وقتی حکم قطعی شده و به مرحله صدور اجراییه رسیده، دیگر پذیرش یا عدم پذیرش بدهی، بیمعناست چون حکم تا قطعی نشود که به مرحله اجرا نمیرسد و صدور حکم قطعی علیه شخص نیز به معنای اینست که دادگاه ایشان را بدهکار تشخیص داده و با پایان مهلت اعتراض نیز، حکم بدهکار بودن ایشان نقض نشده و لذا دیگر اینکه ایشان شخصا بدهی را قبول داشته باشد یا نداشته باشد، بلاموضوع بوده و تاثیری در محکومیت ایشان ندارد و اعتراض به اجراییه و تقاضای ابطال آن نیز ممکن است به دلایل مختلفی تقاضا شده باشد که مربوط به خود اجراییه یا مفاد آن یا مسائل شکلی باشد و از این حیث ربطی به اصل محکومیت به بدهی و نیز دادخواست اعسار نداشته باشد.
در دادگاه رسیدگی به اعسار ازمرداخت محکوم به؛ محکوم له (طلبکار)، خوانده دعواست و جلسه حضوری برگزار میشود و ایشان میتواند هم بصورت حضوری و با دفاع شفاهی و هم با ارسال لایحه و بصورت کتبی، دلائل استنادی خود برای رد اعسار محکوم علیه (بدهکار) را به استماع دادگاه برساند.
سلام در صورت استفاده طرف مقابل می تواند با استدلال جلوگیری از حبس از آن دفاع کند ضمن اینکه برای اعسار جلسه تشکیل می شود که می توانید لایحه دهید یا در جلسه شرکت کنید