پرداخت اشتباه مبلغ در سایت، کسر ده‌درصد بابت مالیات بر ارزش افزوده

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۸

با سلام من در سایتی اقدام به خرید سرور مجازی با دوره پرداخت شش ماهه کردم، این سایت در قسمت پنل کاربران قسمتی به عنوان تمدید خودکار دارد که با شارژ مبلغ به آن در صورت پایان دوره با کسر مبلغ تمدید، فعالیت سرور برای شش ماه بعد تمدید می‌گردد. حال این جانب به عنوان کاربر سایت به جای شارژ دو میلیون و هشتصد تومان، مبلغ بیست وهشت میلیون تومان را به اشتباه شارژ کرده‌ام و بلافاصله درخواست عودت وجه پرداختی منهای مبلغ تمدید را نمودم(بیست و پنج میلیون و دویست تومان) ولی مالک سایت به بهانه مالیات بر ارزش افزوده با کسر ده درصد مبلغ ۲۲ میلیون و هفتصد تومان را عودت داد. حال سوال بنده این است، با اینکه مبلغ تمدید از مبلغ شارژ کسر شده و در پول باقی مانده، یعنی بامبلغی که درخواست عودت آن را نموده‌ام هیچ کالا یا خدمتی به من ارائه نشده که مشمول مالیات بر ارزش افزوده گردد، این عمل مالک سایت قانونی است یا نه؟ درصورتی که قانونی نیست به چه نحوی می‌توانم اعاده حق نمایم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مالیات بر ارزش افزوده با این تفاسیر مفهومی ندارد، باید دید شرایط کار و قرارداد سیستم چگونه است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان

سلام. از کلام شما اینگونه متوجه شدم که ایشان از ۲۸ میلیون شما، مبلغ ۲۸۰۰ بابت شارژ کم کرده اند وازباقیمانده که ۲۵میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده، ده درصد یعنی ۲۵۰۰ کم کرده اند بابت مالیات!! و مابقی را یعنی ۲۲میلیون و ۷۰۰ بشما داده اند. این یک عمل خلاف قانون است. مالیات بر ارزش افزوده ای که به ان تعلق نمیگیرد، احتمالا منظور ایشان مالیات گردش حساب و تراکنش های حساب است که مطلقا چنین مبلغی نخواهد بود. ایشان مطلقا حق برداشت چنین مبلغی را ندارند

سلام و احترام
با خرید بسته جدید باید میزان مالیات را به نسبت آن کسر کنند و کسر ده درصد به صرف شارژ کیف پول قانونا صحیح نمی باشد.
توصیه می شود از طریق اظهارنامه رسمی مابه تفاوت آن مطالبه و در صورت کارساز نبودن دادخواست حقوقی مطرح گردد.

سلام باتوجه به اینکه کالایی تعلق نگرفته به شما ارزش افزوده منتفی است بایستی شرایط قرارداد باید بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط