🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرداخت دیه غیر عمدی چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۷۶۴

سلام در حادثه اسانسور در سال ۹۷ که بنده مدیر بوک بودم فرد مصدوم علاوه بر شکایت از شرکت سازنده و ادارات ذی ربط از من نیز بعنوان یکی از ساکنین و مدیر بوک شکایت نموده و با رای صادره و رسیدن به مرحله اجرای احکام، به بنده میگویند که باید کل مبلغ دیه که چهل میلیون تومان هست را پرداخت کنم.سوال من اینست که من سهم خود را بعنوان یکی از ساکنین مگر نباید پرداخت کنم و رای دادگاه توسط بنده که مدیر بوک وقت بودم به اطلاع اعضا برسد و هر کدام از اعضا نسبت به سهم خود مسئول باشند؟تشکر

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما به عنوان مدیر ساختمان مسئولیت میباشید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بااحترام
باید تمام بیمه از بیمه اسانسور تا سقف مورد نظر پرداخت شود اگر بیمه نباشد مدیر ساختمان باید پرداخت نماید

سلام مدارک شما نیاز به بررسی دارد

سلام بعنوان مدیر ساختمان مسولیت دارید لذا جمیع مستندات لازم جهت اظهار نظر لازم میباشد موفق باشید

با درود
اینکه چه شخصی قصور کرده یا مسئولیت با چه کسانی بوده در مقام دفاع موضوعیت دارد الان که به اجرا رسیده واحد اجرا موظف به اجرای حکم قطعی دادگاه است مگر رای به صورت غیابی صادر شده باشد و شما در جلسات رسیدگی حضور نداشته اید که میتوان از واخواهی استفاده نمود

باسلام
شما به عنوان مدیر ساختمان مسئولیت هستید .

بادرودوسلام مستندات و مدارک شما باید موردبررسی قرارگیرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط