🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرداخت دیه ناشی از خسارات ساختمان به عهده چه کسی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۰

سلام من یک کارگر ساختمانی در حین کار فوت شد حالا علاوه بردیه باید طبق ماده66تامین اجتماعی باید مطالبات تامین اجتماعی برای پرداخت حقوق ماهانه پرداخت شود حال اگر ساختمان توسط یکی از شرکتهای بیمه گر بیمه باشد و تویکی از برگ های بیمه نامه مطالبات تامین اجتماعی قید شده باشد ایا پرداخت ان برعهده  شرکت بیمه گر میباشد در این صورت سازمان تامین اجتماعی باید از شرکت بیمه گر بخاطر عدم پرداخت ان شکایت کند یا شکایت علیه شرکت بیمه گر توسط کارفرما باید انجام شود چون برای پرداخت هزینه دادرسی مشکل دارم.ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا برای شکایت نیازی به پرداخت هزینه دادسرسی نمیباشد و هزینه آن بسیار ناجیز میباشد لذا در صورتیکه ساختمان بیمه باشد دیه توسط بیمه پرداخت خواهد شد ولی کارفرما به دلیل بیمه نکردن کارگر باید جریمه زیادی را به شرکت بیمه گر پرداخت نماید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط