🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرداخت مهریه از محل دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱,۱۵۷

سلام
اگر شوهر فوت شده باشد و بابت فوتش دیه به وراث تعلق بگیرد.حال زن دادخواست مطالبه مهریه علیه ورثه شوهرش(فرزند و پدر و مادر) مطرح نموده است.در اجرائیه ذکر شده محکوم علیهم محکوم اند به پرداخت فلان ریال به عنوان مهریه از محل ماترک متوفی به میزان سهم الارث.زن درخواست توقیف و پرداخت دیه بابت مهریه را دارد آیا مهریه از کل دیه کسر می گردد و در صورتی که مانده ای داشت بین وراث از جمله زن تقسیم میشود ؟و یا اول سهم الارث زن از کل دیه پرداخت میشود و از مابقی دیه مهریه پرداخت می شود.با توجه به اینکه زن هم به عنوان وارث و هم به عنوان طلب کار بابت مهریه می باشد.
به عنوان مثال دیه دویست میلیون و مهریه صد و پنجاه میلیون باشد در صورت اول صدو پنجاه میلیون از دیه بابت مهریه کسر می گردد و پنجاه میلیون دیگر بین وراث از جمله خود زن تقسیم می شود و در صورت دوم یک هشتم از دویست میلیون یعنی بیست و پنج میلیون بابت سهم الارث زن و صد و پنجاه میلیون بابت مهریه و بیست و پنج میلیون بین بقیه وراث تقسیم می شود.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از ماترک متوفی مهریه زوجه پرداخت خواهد شد اگر چیزی باقی ماند میان وراث تقسیم خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط