🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرداخت پول به فرزند، امکان استرداد و مطالبه توسط پدر

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۷

درود، من پدرم رو راضی کردم یک مبلغی رو به حسابم واریز کنه که مبلغ کمی هم نبوده، الان میگه باید پولم رو پس بدی! میتونه با شکایت پس بگیره؟ چون میگه موقع شکایت میگم اشتباهی واریز کردم و باید پس بدی. البته این رو بگم چندین ساله هیچ پولی به حسابم واریز نکرده و نمیذارن کار کنم. وقتی بهش میگم خودتون نمی‌ذارن میگه در دادگاه سندی برای این حرفت نداری! در کل پدرم از من متنفره چون میگن بچه ناخواسته بودم! قصد جدی برای پیگیری داره.

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، وقت بخیر به استناد صورتحساب بانکی می تواند علیه تان دعوای مطالبه وجه مطرح نمایند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
با استناد به فیش واریزی قابل مطالبه است

درود از طرف پدر شما به استناد فیش واریزی قابل مطالبه می باشد. (در صورتی که قانونا نفقه بگیر پدر محسوب می شوید امکان کسر مبلغی بابت نفقه از کل وجه دریافتی به عنوان نفقه شما وجود دارد که آن هم بستگی به شرایط اجتماعی شما و اینکه نفقه ای دریافت نموده یا ننموده اید دارد)

درود به استناد رسید پرداخت قابل دریافت است

با سلام با استناد به فیش واریزی امکان مطالبه وجود دارد

با سلام امکان پذیر می باشد .

با درود اگر پدرتان ادعا کند که واریز اشتباهی بوده است، ممکن است بتواند از طریق دادگاه درخواست بازگشت پول را بدهد. اما این موضوع بستگی به شواهد و مدارکی دارد که هر دو طرف می‌توانند ارائه دهند.
اگر شما می‌توانید شواهدی از رابطه و تعاملات مالی خود با پدرتان ارائه دهید، می‌تواند به دفاع شما کمک کند. به علاوه، اگر در طول سال‌ها به دلایل خاصی از کار کردن منع شده‌اید، ممکن است نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید درخدمتم

مشاوره‌های حقوقی مرتبط