🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرونده از تجدید نظر بدون رای اعاده شد چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۸

باسلام شش ماه قبل همسر سابق بنده جلو مامور جلب با اجر از طبقه ۳ به پیشانی بنده زدند که منجر به شکاف عمیق و شکستگی بینی شد و در دادگاه بدوی ایشان را به دیه ده درصد بینی و دو درصد حارصه و پیشانی که هفت سانت بخیه به عمق یک سانت بود را دو درصد قرار دادند و ایشان هم ۵ ملیون تومان وجه نقد جریمه کردند
من به رای اعتراض کردم که ایا نباید رضایت از من بگیره و راحت زندان هم نره و اینقدر دیه بده و این زخم پیشانی من بمونه در ضمن دست خواهرم هم مجروح کرده بود
الان پرونده رفت تجدید نظر و رای صادر نشده و تو ثنا دیدم زده پرونده اعاده شد !!!!!
یعنی چی این اعاده؟ چرا رای نیومده؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید منتظر بازگشت پرونده به شعبه بدوی شوید و دلیل اعاده را از شعبه جویا شوید . ممکن است نقصی در پرونده وجود داشته باشد ‌ و علت اعاده از راه دور و بدون ملاحظه پرونده قابل پیش بینی و تشخیص نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
ممکن است به علت نقص تحقیقات یا نواقص دیگر اعاده شده باشد از شعبه پیگیری کنید.

سلام باید ببینید علت ارجاع چه بوده یا پرونده دارای چه نقصی بوده که ارجاع شده ضمنا شما درمهلت مقرر به رای صادره هم اعتراض کنید تا حقی ازشما زائل نشود

سلام، به دادگاه بدوی مراجعه کنید و علت اعاده را جویا شوید تا اقدامات لازم را انجام دهید.

درود بر شما، بهتر است به رای صادره در مهلت مقرر اعتراض کنید، باید دید علت اعاده از دادگاه تجدیدنظر به دادگاه بدوی چیست...

بنام خدا،اعاده به معنای بازگشت پرونده از شعبه تجدیدنظر به شعبه بدوی است.دلیل اعاده پرونده را از شعبه تجدیدنظر جویا شوید در صورتیکه رای بدوی را تایید کرده باشد اگر مهلت دارید اعتراض مجدد نمایید زیرا مجازات تعیین شده به هیچ وجه توجیه قانونی ندارد.

احتمالا نواقصی در پرونده بوده که پرونده به دادگاه بدوی اعاده شده و در صورت رفع نواقص پرونده به تجدید نظر ارسال میگردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط