🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرونده به اجرای احکام ارجاع داده شده ۵ روز وقت دادن، میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳

سلام.
برای جرم کلاهبرداری یکسال حبس بریده شده. تنها مدرک مستند پرونده فقط اعتراف روز اول در دادستانی میباشد. من بازاریاب شرکت بودم. بار به صورت نقد و چک فروخته میشد. به دلیل مشکل مالی بعد از فروش اجناسی که در اختیارم گذاشته شده بود به جای مبلغ نقدی فروخته شده چک چند ماهه که مورد قبول شرکت نیز بود گذاشتم. اما چکها مجهول الشخص ( همان بی سر و ته ) از اب در اومدن. چکهارو هم از راننده ای که بارهارو هم میبردیم گرفتم که با هم از یکی از اقوامشون گرفت تهیه کردم. ۱.۵ برای من ۶ سال برای راننده بریدن. تجدیدنظر ۶ ماه از من کم کرد.راننده که تا روز اخر دادگاه فراری بود جلسه اخر اومد رضایت شاکی گرفت تعلیق شد. من همون روز اول رضایت گرفتم کل پول و برگردوندم. حتی موئد چکی که داده بودم هم نرسیده بود. الان حبس من قطعی شده. هیچ چکی هم روی پرونده نیست.حتی سندی مبنی بر جعل وجود نداره اما قبول نمیکنن. باید چیکار کنم. پرونده به اجرای احکام ارجاع داده شده ۵ روز وقت دادن. میشه کاری کرد؟ چطور؟ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به همراه مستندات پرونده به وکیل دادگستری مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام، حکم قطعی شده است و طبق قانون بایستی اجرا شود. فقط یک راه وجود دارد و آن اعاده دادرسی به موجب ماده ۴۷۴ است ، که البته درخواست اعاده دادرسی مذکور ، موجب توقف اجرای حبس شما نخواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط