🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرونده سازی تهدید به قتل و توهین و افترا چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۸۲

باسلام وتشکر از سایت خوب گروه وکلا
ابلاغه ای به مضمون اینکه بنده به اتهام توهین و افترا و تهدید به قتل به دادیاری خوانده شدم و در دادیاری به من همین قدر توضیح دادن که از طرف همسرم می باشد بنده نیز اتهام وارده را قبول نکردم و اطلاع ای از این شکایت ها را نداشتم واصلا نمی دونم چطوری شده و از دادیاری در خواست خواندن پرونده رو کردم که ایشان نگذاشت گفته فیلم شما هست هنگام رانندگی همچنین استشهاد هست ولی من فیلم رو ندیدم همچنین نذاشتن استشهاد وپرونده رو بخونم
و چندی پیش از همسرم شکایت توهین وفحاشی کردم که از طریق پیامک هست همچنین فیلم ایشون که مرا تهدید کردن که ابروت رو می برم که قاضی رای دادن ولی هنوز ابلاغ نشده
حال بنده باید چه کاری انجام بدهم من هیچ یک از این کار ها رو نکردم و فاصله خانه من وهمسرم دو کوچه است هر کاری انجام می دادم کل محله با خبر می شد
چه دفاعی می توانم انجام دهم با اینکه نمی دانم چه وقت وکجا اتفاق افتاده است

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت هر فردی که شاکی میباشد و شکایت میکند باید بتواند آن را اثبات کند لذا شما میتوانید انکار کنید و بگوئید که در آن محل حضور نداشته اید و اگر ایشان مدعی میباشند باید اثبات کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط